Portfolio archief > Portfolio

CHDR

Centre for Human Drug Research werd opgericht in 1987 in Leiden, Nederland. Douwe Breimer, een gerenommeerd farmacoloog- en farmacokinetiekdeskundige voorspelde de noodzaak van een goede klinische onderzoekseenheid aan een universiteit met top-level medische en farmaceutische wetenschapsscholen. Daarnaast is de samenwerking met en de dienstverlening aan de farmaceutische industrie een belangrijke doelstelling tot op de dag van vandaag.

In opdracht van Ogilvy & Mather Amsterdam heeft Dunes op basis van het huisstijlenboek een Word template met macro's ontwikkeld. Door middel van macro's is het mogelijk de drie business units en bijbehorende logo's te veranderen in de template, terwijl de content blijft staan. Ook maakt de template gebruik van de nieuwe faciliteiten in Word om tekstblokken stijlvol op te maken.

Ogilvy werd in 1948 opgericht door David Ogilvy. Op dit moment werken wereldwijd meer dan 14.000 werknemers in 497 kantoren in 125 landen voor ruim 2.300 klanten. Als beursgenoteerde organisatie is Ogilvy onderdeel van het WPP-netwerk, een van de drie grootste communicatienetwerken ter wereld.

Project: http://www.chdr.nl/

Partner: Ogilvy & Mather Amsterdam - http://ogilvy.nl/

Partners:
Ogilvy & Mather Amsterdam
Website:
http://www.chdr.nl/