Portfolio archief > Portfolio

Paviljoen Zeezicht 2012 redesign

Paviljoen Zeezicht in IJmuiden is een prachtig strandpaviljoen op hoge palen, door de bouw van het paviljoen heb je een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pieren en natuurlijk... de zee! Dunes heeft voor Paviljoen Zeezicht de huisstijl ontworpen, het webdesign gemaakt en de uitwerkingen van de huisstijl naar briefpapier, visitekaartjes en ander grafisch werk. In augustus van 2012 heeft Dunes een redesign uitgevoerd van de website van Zeezicht.

Oude stijl, nieuw design

Bij het nieuwe ontwerp van Zeezicht is het goede van de stijl bewaard gebleven, maar zijn een aantal wijzigingen aangebracht die de site weer een tijd mee kan laten gaan. Zo maakt de site gebruik van hippe web lettertypes van typekit. Ook is het menu beter in te delen door de toevoeging van submenu's. Er zijn een aantal visuele objecten boven op het oude design gekomen om de eclectische visuele stijl van Paviljoen Zeezicht te benadrukken.

Ook heeft de site een carrousel die de sfeer van de buitenkant en binnenkant van het Paviljoen bij het openen van de site direct weergeeft.

Beter vindbaar in google

Bij het redesign zijn nu ook alle H1 koppen en H2 koppen beter zoekmachinevriendelijk neergezet,  zodat er bezoekers op de site via google binnen zullen komen. Ook is het nu mogelijk hele fotoalbums in een klik als map up te loaden in het CMS systeem, die dan direct zichtbaar worden als een map op de website. Door gebruik te maken van een contactformulier op de site in plaats van een e-mail link is het beter mogelijk exact te meten met Google Analytics hoe, wanneer en met welke zoekwoorden het contactformulier succesvol wordt ingevuld. Door deze informatie goed te gebruiken is het later mogelijk de website aan te passen aan

Makkelijker actueel te houden

Door Twitter te gebruiken als een nieuws feed op de site kunnen de Rebecca en Marine van Paviljoen Zeezicht direct vanaf hun mobiele telefoon de site actueel houden en geeft het de mogelijkheid voor de klanten van Zeezicht daar weer direct op te reageren.

Routekaartje

Bij de nieuwe site zit een hip 3D routekaart / infographic in tekenstijl. Op maat ontworpen voor Zeezicht met terechte donkere wolken boven Beverwijk. :-)

Partners:
Kingsquare
Website:
http://www.paviljoenzeezicht.nl