Portfolio archief - 1997 tm 2014 > Over Dunes, ontwerpbureau > Partners

Partners

Werken aan goede samenwerkingsverbanden en het zoeken naar de juiste partners vormt dan ook een vast onderdeel van ons werk. Door bij onze kerntaken te blijven en aanvulling buiten de deur te zoeken, kunnen we ons bezighouden met dat wat we goed kunnen en leuk vinden.

Kingsquare Information Services

Kingsquare ontwikkelt webapplicaties en automatiseert bedrijfsprocessen. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit op maat zijn hierbij van groot belang. Ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en combineren de nieuwste technieken in onze producten. Kingsquare is een vaste partner van Dunes als het gaat om het webprojecten.  (www.kingsquare.nl)

SoundFX

SoundFX is de specialist voor de productie van audio, gesproken woord en muziek, voor multimediaproducties. Met audio van SoundFX wordt elke multimediaproductie sprekend. Voor Dunes is SoundFX de vaste partner op het gebied van professionele audio voor mediaproducties. (Film, animatie, dvd-rom's en PowerPoint presentaties) (www.soundfx.nl)

Faktor 50

Faktor 50 heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van drukwerk en dat is te zien aan de producten die van de pers komen. Bij de opmaak van de documenten die worden gedrukt, komt de uitgebreide kennis van Dunes van pas. Samen met Dunes adviseren we u over de manier waarop u het beste uw drukwerk kunnen laten vormgeven. (www.faktor50.nl)

MOS

MOS bv is een full service-organisatie gespecialiseerd in management, secretariaatsvoering, communicatie, evenementen, advies en financiële administratie voor samenwerkingsverbanden zoals beroepsverenigingen, stichtingen en brancheorganisaties. MOS werkt samen met Kingsquare en Dunes op het gebied van ontwikkeling en beheer van verenigings-/bedrijfswebsites. Enkele voorbeelden die gezamenlijk zijn ontwikkeld zijn bijvoorbeeld DACE (www.dace.nl), NAP (www.napnetwerk.nl) en Ooa (www.ooa.nl). Zie voor meer informatie www.mos-net.nl.

 

Vrijblijvend contact?

Medewerkers

Kuno Hamers – Eigenaar
Ramon Speets – programmeur
Ben Speets - Projectbasis
Chris Alderliefste - Projectbasis
Rinke Hamers - Freelancer
Wim Aardenburg - Projectbasis

Dunes on LinkedIn

Ontwerpbureau

Meer informatie?

Wilt u informatie over onze werkzaamheden, neem dan eens contact op met ons. U kunt ons contactformulier invullen voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvend gesprek. Of bel direct naar +31 (0) 251 - 373104.