Portfolio archief - 1997 tm 2014 > Over Dunes, ontwerpbureau > Werkwijze

Werkwijze

We kruipen het liefst in de huid van de opdrachtgever en zijn product. Zo zijn we niet voor één stijl te vangen. Niet alleen wat betreft vormgeving, ook wat betreft tone of voice. Een hypotheek verkoop je nu eenmaal niet op dezelfde wijze als een hotelkamer.

Stap 1 - intake

Als eerste bespreken we met u wat precies uw vraag is. Dit kan op locatie, in de studio in Wijk aan Zee of eventueel per telefoon. Na deze vraagstelling maken we een prijsopgave voor u. Bij complexe opdrachten krijgt u een uitgewerkte offerte op aanvraag. Bij de overige opdrachten proberen wij per mail een compact overzicht te geven van de werkzaamheden en de kosten.
 

Stap 2 - begroting

We maken een document / e-mail met daarin een of meerdere van de onderstaande onderdelen:
1.    uw vraagstelling
2.    onze oplossing
3.    werkomschrijving
4.    stappenplan
5.    kostenoverzicht
6.    indicatie oplevertijd
7.    wat u zelf moet aanleveren
 

Stap 3 - akkoord begroting/offerte

Na ontvangst van ondertekende begroting/offerte wordt de opdrachtuitvoering gestart. Een goedkeuring per mail volstaat voor vaste klanten. De tijd van elke stap is afhankelijk van aspecten zoals: materiaal van de klant, tekstschrijvers, fotografen, etc. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken. Bij de bouw van een site, kunt u deze ook online op uw klantenpagina volgen.

Onze prijzen zijn in euro's en exclusief 21% B.T.W .

Dunes MultiMedia: uw reclamebureau in Beverwijk

Ontwerpbureau

Meer informatie?

Wilt u informatie over onze werkzaamheden, neem dan eens contact op met ons. U kunt ons contactformulier invullen voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvend gesprek. Of bel direct naar +31 (0) 251 - 373104.